O p  l o k a t i e (in de Wijngaard “de Santspuy”)
K u n s t   e n   m e e r   o p   d e  S a n t s p u y              ‘23
Een nieuw opgezet evenement wat voortgekomen is uit een klein groepje kunstenaars die regelmatig de Santspuy bezoeken voor het uitoefenen van hun kunstvormen. Het idee werd al snel geboren om een groot jaarlijks terugkerend kunstproject op het hele terrein van de santspuy te organiseren. Door het in bezit zijn van een goed kunstenaars- netwerk stond op 5, 6 en 7 mei een diversiteit aan kunst van hoge kwaliteit ruim verspreid over het gehele landgoed. Een geslaagd en goed georganiseerd evenement wat iedereen als zeer positief heeft ervaren. Ook ik heb het gevoel dat er in 2023 veel geschilderd gaat worden. Joke heeft hiervan op 7 mei de aanzet gegeven van het nieuwe seizoen, waarin weer boeiende en taltijke workshops schilderen gegeven zullen worden.
Op Lokatie
O p   l o k a t i e   (Antwerpse duinen)
B o r d e r   C o l l i e s   s c h i l d e r e n 
O p  l o k a t i e (Kasteel van Leeuwergem) P a a r d e n H a p p e n i n g Z o t t e g e m
Paarden    schilderen    op    de    terreinen    van    het    Kasteel    van    Leeuwergem,    het    jaarlijkse evenement   plaats   vond   ten   voordelen   van   het   goede   doel.   De   inmiddels   16e      editie   die volwaardig    gevuld    was    met    talrijke    paardenkeuringen,    -shows    en    -demonstraties.    Ter aanvulling   van   deze   Paarden   Happening   had   het   domein   `Kasteel   van   Leeuwergem`   deze dag     ook     haar     tuinen     opengezet     voor     tentoonstellingen,     infostands,     creatieve     en ambachtelijke benaderingen.
O p  l o k a t i e (Stadspark “kijk in de pot)   C o n c o u r s  H i p p i q u e   B. op Z.
Stichting West-Brabantse Harddraverij en Concours Hippique.   Stadspark     “Kijk     in     de     Pot”     was     in     het     Pinksterweekend     het     domein     van     de paardenliefhebber.   Het   terrein   was   omringd   met   een   tal   van   stands   die   binding   hadden   met de paardensport
O p  l o k a t i e (in de Wijngaard “de Santspuy”)
Een mooie stralende dag was het tijdens de open dag van de Nederlandese wijngaarden Een gezellige opkomst van bezoekers die tijdens het nuttigen van een Santspuy wijntje konden genieten van de presentatie workshops abstract schilderen, de toepasselijke accordeonmuziek, rondleidingen wijngaard en de aanwezige druivenplukkers.
O p e n d a g  N e d e r l a n d s e  w i j n g a a r d e n
K L I K Workshop  SCHILDEREN in wijngaard  “de Santspuy” Klik Klik NATUUR WANDELINGEN
VZW Werkgroep Schapendrijven in België Continentaal Kampioenschap Schapen-drijven te Antwerpen. Het Continentaal Kampioenschap is een evenement  dat  jaarlijks  in  één van de 14 deelnemende landen georganiseerd wordt. Om dit evenement in België  op alle fronten te laten slagen waren er diverse stands aanwezig met zowel een zakelijke als ambachtelijke en  creatieve benadering. Zo ook het schilderen van Border Collies door Schilderkunst Wingart.
S    c    h    i    l    d    e    r    k    u    n    s    t
Schilderen op lokatie workshops Schilderen Schilders- doeken Dieren Galerij Home Contact Fotografie /  Abstracte Kunst Intro Overige Galerij Dubbelklik op afbeeldingen voor vergroting